Pushime ne Greqi

Home / Pushime verore / Pushime ne Greqi
Turizmi

Greqia njihet për peisazhin e mrekullueshëm të saj të thyer, thesarëve të saj të paprekur, brigjet e saj të pafund dhe 6000 ishujt e mëdhenj e të vegjël, të famshëm në të gjithë botën, për shkak të bukurisë së pakrahasueshme të tyre.

Numri i turistëve nga e gjithë bota u rrit nga 15.000.000 në 2010 në më shumë se 16.000.000 në 2011, duke shënuar një rritje prej 10%. Këtë vit pritet të mbërrijnë 17.000.000 turistë nga e gjithë bota (pothuajse dyfishi i popullsisë së vendit).


portocarras-greqiPërveç detit dhe diellit, turizmi formon një pjesë thelbësore të identitetit të Greqisë, të së tashmes dhe të së ardhmes.
VisitGreece.gr

Guida e plotë turistike e VisitGreece, e cila përmban informacione të përditësuara mbi mënyrën e të eksploruarit vendin me të gjitha shqisat tuaja. Zbuloni natyrën, sitetdhe gëzimet. Kënaquni me vëgimet dhe zbuloni si t’i bëni realitet.

 

 

 

Oferta Verore , Hotele dhe Paketa


Page 1 of 4