Makina me qera

Home / Sherbimet / Makina me qera

Coming Soon

Contact usAdresa: Rr. e Durresit, Blloku i Ambasadave
“Perballe Ambasades Kineze”

✔✔ Per rezervime dhe informacione me te detajuara na kontaktoni ne:
📞 Tel: 355 4 22 62 141
☎ Cel: 355 67 27 62 222 355 69 56 02 933
📠 Email: british_travel.al@hotmail.com
info@britishtravel.al
info@fluturoj.al